spacer170 spacer690 spacer120
VirtuRex Design Logo Dagens Menu:   ForsideNy hjemmesideTeknologienReferencerVejrudsigter

24 9 2017

Her er du: virturex.dk » Teknologien » Reklamer
CMSReklamerTjen pengeSEOWeb 2.0HTML symboler
Smid en stemme på VirtuRex Design

Reklamer online

Brug penge på at reklamere

Sælg din side på nettet.

Brug Google Adwords.

Der er efterhånden rigtigt mange firmaer, som tilbyder at lave og håndtere Adwords reklamer for andre virksomheder såsom din egen. Men kan det overhovedet betale sig at få andre mere eller mindre Adwords specialister til at lave Google annoncerne. Man kan både svarer JA og NEJ til det. Grunden til dette lidt kryptiske svar er primært, at der desværre findes en hel del firmaer, som ikke altid plejer kundens bedste interesser mht til annoncerne. Dette er der en meget længere forklaring på, men det må komme i et blog indlæg på et tidspunkt.

Men tilbage til det det egentlig drejer sig om – Nemlig om det kan svarer sig at betale et firma for at styre dine Adwords annoncer.
Lad mig sige det med det samme – Du kan sagtens selv lave dine egne Adwords kampagner. Selv om du intet kender til det, så kan du selv oprette de første annoncer på 1-2 timer. Men du vil med 100% sikkerhed ikke kunne lave annoncerne så godt, som en Adwords specialist vil kunne gøre. Det er simpelthen fordi, at hele Adwords systemet er meget komplekst, og det tager mange timer at bliver rigtig god til det. Jo bedre man laver annoncerne – Jo billigere klikpriser, højere konvertering osv.

Så det kan bestemt betale sig at hyre en god Adwords mand/firma til at lave google annoncerne. Men det kræver at du har et Adwords budget på mere end et par tusinde om måneden. Dem som evt. kan hjælpe dig, skal jo også have lidt betaling for det, og hvis du vil hyre nogen, som er rigtige dygtige, så koster det altså lidt penge. Så hvis dit Adwords budget ligger på under 5000 kr pr mdr, så kunne du evt overveje blot at få et firma til at sætte annoncerne ordentligt op fra starten, og så kan du selv styre det bagefter.

Du kan komme igang med eller læse mere om Google Adwords ved at klikke her.

Forrige side: CMS Made Simple

Næste side: Tjene penge på din side uden at sælge noget.