spacer170 spacer690 spacer120
VirtuRex Design Logo Dagens Menu:   ForsideNy hjemmesideTeknologienReferencerVejrudsigter

18 11 2017

Her er du: virturex.dk » Ny hjemmeside » Design lørdag
Valg af strategiDesign
Smid en stemme på VirtuRex Design

Design

Når en hjemmeside skal designes

Der går mange overvejelser forud for et design til en hjemmeside.
Eksempelvis mængden af data der skal præcenteres, formålet med hjemmesiden og ikke mindst det udtryk du gerne vil videreformidle til brugeren af siden.

Det kan godt være at du syntes at hjemmesiden for World of Warcraft er et lækkert design, men det egner sig ikke til at sælge børnetøj. Derfor er det meget vigtigt at du tager din målgruppe med i overvejelserne når et design skal udtænkes.

Det er ikke tilladt at stjæle

Det er ikke tilladt at stjæle et design fra en anden hjemmeside, som vi fandt ud af i sagen med kronprinsens hjemmeside. Det er dog muligt at lade sig inspirere af en hjemmeside, så længe siden ikke direkte dublikeres. Hvis man gerne vil være på den sikre side, findes der utallige sider med gratis skabeloner til design af hjemmesider, hvor der er tilladt at "stjæle" designet.

Du kan med fordel gå på rundfart ved at bruge google til at se hvordan dine konkurenters hjemmesider ser ud. Dette kan give dig en ide om hvad din egen hjemmeside skal indeholde, og hvordan den skal bygges op. Noter dig de gode eksempler, og tag dem med til mødet med din webdesigner.

Brug et CMS

Hvis man har valgt at lægge sin side ind under et CMS, kan man med meget lidt tid, ændre på hele sin hjemmesides udseende, hvorimod hvis den er kodet side for side, er det en meget omfattende process.
Derfor anbefaler jeg at ALLE sider laves i et CMS, og jeg har lige systemet til dig.
» læs mere under CMS made simple

Forrige side: Brug tiden før du går igang fornuftigt

Næste side: Sådan er hjemmesider opbygget.