spacer170 spacer690 spacer120
VirtuRex Design Logo Dagens Menu:   ForsideNy hjemmesideTeknologienReferencerVejrudsigter

24 9 2017

Her er du: virturex.dk » Forside » Galaxy 5
Hvem er VirtuRex?IndholdsfortegnelseVirtuRex anbefalerKontaktGalaxy S3 - Wifi problem løst - Skærmen tænder ikke
Smid en stemme på VirtuRex Design

Samsung Galaxy 5 I5500 Samsung Galaxy 5
- en god begynder smartphone fra Samsung.

Den forholdsvise billige pris, og den beskedne størrelse gør telefonen til et et godt begynderprodukt.
Begynder Smartphone
af d. 03. september, 2012
3.2 af 5 stjerner
Prisen er super skarp, men at komme fra en Galaxy SIII til en Galaxy 5 er ren totur. Jeg syntes at Galaxy 5 begår sig godt, men jeg havde lidt problemer med den lille skærm.

Samsung Galaxy 5

Nyd det bedste fra begge verdens med den nye kompakte og slanke Galaxy Europa. Det er bang på tendensen med en stilfuld blanding af konturer og diagonale linjer, mens den stadig levere alle de fedeste funktioner. Disse omfatter Android Eclair operativsystem, som giver nem adgang til Android apps som Google Maps, integreret social networking, og de sjove nye Swype kontrol for hurtig fingerspids tekstning. Du kan også nyde hurtig internet-browsing, awesome indbygget Layar Augmented Reality Browser (søg nærliggende attraktioner / services i real-time på kameraet søgeren), og et følge af multimedie - herunder et 2 megapixel kamera, MP4 videoer, og nem deling af indhold med AllShare. Med Samsung Europa, er livet en hel del mere elegant, sammenkoblet og sjovt!

Cool Design

Galaxy Europa er slank og trendy med et ergonomisk greb, dens asymmetriske design tilføjer modernitet til den klassiske mobil form. Du behøver ikke at gå på kompromis din personlige stil.

Social Hub

Telefonbøger og kalendere er alle integreret og konsolideret, så du aldrig behøver at søge efter en kontakt nummer, og du aldrig glemmer en aftale. Også, kan du nemt vælge, hvordan de ønsker at interagere med mennesker direkte fra telefonbogen. Ved siden af ​​hvert navn er genvej links, der forbinder til SNS, e-mail, SMS / MMS til praktisk kommunikation. Du vil nyde fuld integration af Google, Outlook og Facebook kalendere.

Skriv & Go med TouchWiz 3,0


Europa nye universelle tekst komponist for SNS, kalender, memo og budskab, gør at sende hurtige tekster nemmere end nogensinde før. Du skal blot skrive ned beskeden først og derefter vælge de forskellige destinationer - det kunne ikke være nemmere.

Hurtigt internet Surfing


The Europa har forfrisket User Interface (UI) nu kommer med en handlingsrettet browser, skal du bare trykke på adresselinjen for øjeblikkelig søgninger og navigation, og helt nye bogmærker med web sideminiaturebilleder. Den er udstyret med understøttelse af HTML 5 og giver også høj hastighed dataoverførsel med HSDPA 7,2.

Swype


Oplev en hurtigere og nemmere måde at indtaste tekst på en skærm. Du skal blot forbinde prikker på din touch-screen tastatur og se din besked tage form.

Specifications

Platform

  • 3G Band: 900 / 2100 MHz
  • HSDPA 7.2Mbps Data Speed
  • Android 2.1 (Eclair) OS

Physical Specification

  • 108 x 56 x 12.3mm - handset size
  • 102g - handset weight

CPU

  • 600MHz CPU Clock Speed
  • MSM7227-1 CPU

Design

  • Full Touch screen

Display

  • TFT-LCD (C-type) display
  • QVGA (320 x 240)

Forrige side: Galaxy S3

Næste side: Man kan godt blive rundtosset